ТЕЛЕФОНИ ЗА ВРЪЗКА С НАС

0884 84 84 14            0884 00 84 00

Меню
Меню
ТЕЛЕФОНИ ЗА ВРЪЗКА С НАС

0884 84 84 14            0884 00 84 00

Доставка

Доставките на поръчки се изпълняват безплатно до магазините на Мебелни салони Ем Дизайн, във всички градове с наши представителства. Доставката до точен адрес на клиента се заплаща допълнително. Адресите на магазините и складовете можете да намерите в раздел контакти.

Цялата сума на поръчката  може да бъде платена при доставка. Гаранцията на всеки продукт е упомената в неговото описание. 

Доставката се извършва чрез услугите на куриер /спедиторско дружество/ и е за сметка на Клиента. 

Доставката с куриер в населено място без наше представителство се уточнява с клиента в зависимост не неговатра поръчка. Цялата сума на поръчката  може да бъде платена при доставка. Гаранцията на всеки продукт е упомената в неговото описание

Товаро – разтоварните работи при доставка не са отговорност или задължение на Мебелни салони Ем Дизайн /или на куриера/, а за получателя на стоката. 

Задължението за доставка на стоката ще се счита за изпълнено с доставянето на стоката до сградата, в която се намира адреса на доставка, посочен в заявката.  

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.  

При посочен непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на заявка, същата се счита за невалидна и за Мебелни салони Ем Дизайн не възниква задължение за нейното изпълнение.  

В случай, че Клиентът посочи като начин на плащане – чрез превод по банкова сметка, чрез дебитна или кредитна карта и не направи такова плащане, то за Мебелни салони Ем Дизайн не възниква задължение за доставка на заявената стока. 

В случай, че Клиентът не направи плащане, след като е посочил, че същото ще се извърши чрез наложен платеж, то за Мебелни салони Ем Дизайн не възниква задължение за предаване на стоката.

Доставката се извършва в работни дни от 08:00ч. до 17:00ч. 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки