Свържете се с нас:
0884 84 84 14 0884 00 84 00

Меню
Меню

Доставка

Доставките на поръчки се изпълняват безплатно до магазините на Мебелни салони Ем Дизайн, във всички градове с наши представителства.

Доставката до точен адрес на клиента при поръчка над 400лв е безплатна с транспорт на Мебелни Салони Ем Дизайн. Когато поръчката е под 400 лв., то се заплаща 25 лв. за транспорт. Адресите на магазините и складовете можете да намерите тук.

Ако изберете доставката да се извършва чрез услугите на куриер /спедиторско дружество/,то разходите за доставката са за сметка на Клиента. 

Доставката с куриер в населено място без наше представителство се уточнява с клиента в зависимост на неговата поръчка. Цялата сума на поръчката  може да бъде платена при доставка. Гаранцията на всеки продукт е упомената в неговото описание

Товаро – разтоварните работи при доставка не са отговорност или задължение на Мебелни салони Ем Дизайн /или на куриера/, а за получателя на стоката. 

Задължението за доставка на стоката ще се счита за изпълнено с доставянето на стоката до сградата, в която се намира адреса на доставка, посочен в заявката.  

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.  

При посочен непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на заявка, същата се счита за невалидна и за Мебелни салони Ем Дизайн не възниква задължение за нейното изпълнение.  

В случай, че Клиентът посочи като начин на плащане – чрез превод по банкова сметка, чрез дебитна или кредитна карта и не направи такова плащане, то за Мебелни салони Ем Дизайн не възниква задължение за доставка на заявената стока. 

В случай, че Клиентът не направи плащане, след като е посочил, че същото ще се извърши чрез наложен платеж, то за Мебелни салони Ем Дизайн не възниква задължение за предаване на стоката.

Срокът за доставка зависи от наличността на продукта в складовата база на Ем Дизайн.

При наличност – до 10 работни дни, след потвърждаване на поръчката.

При липса на наличност – до 45 работни дни, след потвърждаване на поръчката.

Доставката се извършва в работни дни от 08:00ч. до 17:00ч. 

Сравнение на продукти