ТЕЛЕФОНИ ЗА ВРЪЗКА С НАС

0884 00 84 00            0884 84 84 14

Меню
Меню
ТЕЛЕФОНИ ЗА ВРЪЗКА С НАС

0884 00 84 00            0884 84 84 14

Доставка

Доставките на поръчки се изпълняват безплатно до магазините на Мебелни салони Ем Дизайн, във всички градове с наши представителства. Доставката до точен адрес на клиента се заплаща допълнително. Адресите на магазините и складовете можете да намерите в раздел контакти.

Цялата сума на поръчката  може да бъде платена при доставка. Гаранцията на всеки продукт е упомената в неговото описание. 

Доставката се извършва чрез услугите на куриер /спедиторско дружество/ и е за сметка на Клиента. 

Доставката с куриер в населено място без наше представителство се уточнява с клиента в зависимост не неговатра поръчка. Цялата сума на поръчката  може да бъде платена при доставка. Гаранцията на всеки продукт е упомената в неговото описание

Товаро – разтоварните работи при доставка не са отговорност или задължение на Мебелни салони Ем Дизайн /или на куриера/, а за получателя на стоката. 

Задължението за доставка на стоката ще се счита за изпълнено с доставянето на стоката до сградата, в която се намира адреса на доставка, посочен в заявката.  

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.  

При посочен непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на заявка, същата се счита за невалидна и за Мебелни салони Ем Дизайн не възниква задължение за нейното изпълнение.  

В случай, че Клиентът посочи като начин на плащане – чрез превод по банкова сметка, чрез дебитна или кредитна карта и не направи такова плащане, то за Мебелни салони Ем Дизайн не възниква задължение за доставка на заявената стока. 

В случай, че Клиентът не направи плащане, след като е посочил, че същото ще се извърши чрез наложен платеж, то за Мебелни салони Ем Дизайн не възниква задължение за предаване на стоката.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки